Tudom utálni fogtok, de ez egy eléggé veszélyes egyveleg, épp most robbantottam fel az erkélyen a 15 literes műanyag lezárható vödröt.A teteje lerepült az utcára a szmötyi mindenütt, tehát ezzel nem jó cicózni.
Nimbó még amikor kipróbálta, hozzá illően megjegyezte" ez aztán füstöl mint a pesti metró" na így is van.
Tehát a recept a fiatal olvasókra való tekintettel itt nem lesz leírva.
|
Itt már vissza szereztem a frizbit, ja és kő keményen hőt is termel. |
|
|
Itt az előző adag, már lecsengett, már nem habzik tovább |
|
|
a legszebb, kis ametiszt süni. Ez is a Nyíri ametisztes helyről, de nem a kutató táróból és nem is a meddőjéről.Ez a betemetett táró mellől jött elő, sok hasonló társával együtt. Ezek nagy kristályú ametisztek, nem a bársonyos ametiszt. |
|
|
Erre nekem is szükségem lenne, mi a recept? rejkjawik@gmail.com
VálaszTörléskedves kajakbela!
VálaszTörlésengem is érdekelne a recept, és az, hogy milyenek voltak az ametisztek savazás előtt!? szingerpeter@freemail.hu
üdv! engem érdekelne, hogy mecseki dolomitos kvarcot mivel lehetne savazni úgy hogy maradéktalanul eltűnjön a felületéről a dolomit kéreg? ez a recept jó rá? várom válaszod, illetve a receptet a balage981(kukac)vipmail(pont)hu címre. előre is hálás köszönet!!!!!
VálaszTörlésKétnapi, de legyen inkább többnapi vizes áztatás után jöhet a 30 %-os ipari sósav, utána ismét víz, vagy kevés zsíroldós víz. Ez leszedi a dolomitot, ha tényleg az.
VálaszTörlésDolomitot nem szedi le a sósav, esetleg ha hevítve van,de ki az az őrült aki ezt tenné
TörlésNagyon szėpen kėrem ėn is a receptet . kissalbert72@gmail.com
VálaszTörlésÜdvözlöm.
VálaszTörlésEngem is érdekelne a recept. Meg hogy milyen ásványokhoz alkalmazható ez a sav? Köszönöm.
Email: adi19910710@gmail.com